sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Lumikki + 7

Viikonloppuna päräytettiin käyntiin Teatteri Päivölän ensi kesän lastennäytelmä Lumikki + 7. Kuten nimikin vihjaa, kyseessä on snadisti modernisoitu versio vanhasta klassikkosadusta. Oon aika sikasen innoissani, koska kohdeyleisönä on yleisöstä vaikein, nimittäin mahdottoman nuoret muksut. Tarkoitus olisi myös heittää sekaan matskua, joka saa vanhemmankin katsojan jalan vispaamaan.

Tää on ensimmäinen mun ohjaama teatteriläjäys sitten Vuohen ja Nuorisoteatterin synkkääkin synkemmän Köyden. Tuntuu älyttömän hyvältä heittää pitkästä aikaa (!) sekoiluvaihde silmään ja pistää Kahvelan piha oikein kunnolla sekaisin. Ensimmäisen läpiluvun perusteella tiedossa on sairaan hauska vetäsy. Teksti toimii, tiimi on tulessa ja hulluja ideoita sinkoilee ilmassa kuin sirpaleita Kuwaitissa.

Esitysaikoja ja muita voi siigailla osoitteesta www.teatteripaivola.com. Ennen Lumikkia olisi kuitenkin tarkoitus saada tuo meidän lyhytelokuva kasaan. Kuvaukset ovat jo loppusuoralla. Yritän saada piakkoin kirjoitettua leffasta jotain mielenkiintoista tänne blogiinkin, jos tätä nyt joku muu äidin lisäksi lukee.

6 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Kyllä tätä muutkin lukee kuin äippäsi :)

Minä käyn täällä säännöllisesti kurkkimassa ja innolla ootan Lumikki +7 :))

Nimetön kirjoitti...

Ja kun tuota kuvaa katsoo.. niin ei voi kuin kuvitella, että millaisia hulluja ideoita siellä oikein lentelee :D
Kenties pitäisi kai pelottaa jo, että mitä sieltä oikein syntyykään ;)

Anna kirjoitti...

Parasta tässä on se, että merkinnän tunnisteisiin on muistettu laittaa Anna-Kaisa Hermunen. That woman's everywhere!

Juho kirjoitti...

Ansku, kyllä muakin vähän pelottaa. Tiedä vaikka lähtis mopo käsistä...

Anna, kai sa tiedät että Anna-Kaisa on paras.

Olipa heikko.

teatterilainen kirjoitti...

Hyvin te kyllä vedätte jäbät. Meikkis tulee tsiigailemaan ihan saletisti, sellanen liuta kovia nimiä tekijäkaartissa, että ei vaan voi missata.

Juho kirjoitti...

Oikeaa puhetta!